Fysiurgisk massage

Få livet tilbage med en professionel massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som afspænder muskler og væv.

Med en fysiurgisk massage tager vi udgangpunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket gør det til et fantastisk redskab mod smerter og spændinger, som resultat af længerevarende overbelastning.

Hvad er fysiurgisk massage?

Denne massage er en dybdegående form for massage, og den hjælper blandt andet kroppen med at komme af affaldsstoffer, der har hobet sig op i vævet som hårde knuder, eller rettere myoser. 

Disse myoser formindsker tilførslen af blod og derved af ilt, hvilket medfører, at musklerne bliver hæmmede.
Formålet ved denne massageform er således at optimere tilførslen af blod og næring til cellerne. 

Hos Din Behandling har jeg et holistisk perspektiv på selve behandlingen og det er vigtigt for mig at du bliver set, hørt og forstået.

massage og bivirkninger

Massage kan hjælpe dig med bla.

Hvordan virker behandlingen?

Denne massage er en dybdegående massage.
Med dybe fingertryk og faste, langsomme strøg, bliver fysiurgisk massage mange gange anvendt som en effektiv smertelindrende behandling mod en lang række fysiske lidelser. 

Muskelspændingerne og infiltrationerne  i kroppen bliver blødgjort under behandlingen. Der øges derved blod cirkulation i kroppen som frigiver affaldsstoffer og får frisk forsyning af ilt samt næringsstoffer – så balancen i musklerne genoprettes. 

Massagen er effektiv og bliver kombineret med andre teknikker f.eks ledmobilisering, manuel behandling og teknikker til nakke, skulder og lænd – alt efter hvad din krop har behov for.

(Visited 852 times, 1 visits today)