Seværdigheder i børkop

Leder du efter en seværdighed i Børkop?
Måske finder du lige, hvad du har brug for i dette blog indlæg omkring seværdigheder i Børkop

Seværdigheder i Børkop

Flere seværdigheder i Børkop

Der er mulighed for at opleve flere forskellige seværdigheder i Børkop.
Der er mange muligheder at vælge imellem – alt fra – et ferie ophold, et besøg i den lokale zoo, eller f.eks et wellness ophold, hvor dig og din familie kan slappe af og få nogle gode oplevelser.

Børkop by er vokset meget de sidste mange år og der er flyttet mange familier  med børn til, men også af god grund.
Det er en dejlig by, hvor der er masser af dejlig natur, forlystelser og mulighed for et ferieophold til hele familien.

Det er en lille by, hvor lokalsamfundet har en stor betydning og byerne:
Brejning, Skærup, Smidtstrup, Gårslev og Gauerslund bliver betraftet som en del af Børkop.

Top seværdigheder i Børkop

Der er flere seværdigheder i Børkop som er værd at besøge.

1. Børkop vandmølle
Den er kåret til Danmarks Smukkeste Vandmølle drives som restaurant og kursussted, men fordi møllen stadig er i drift, forarbejder foreningen Børkop Vandmølles Venner økologisk korn på stedet. I mølle-butikken kan man købe 13 forskellige produkter som økologisk mel, byggryn og valset korn – udelukkende fremstillet ved vandkraft. Den smukke gamle mølle blev brugt til at male mel, men der var også en valkemølle til at forarbejde klæde. 

2. Skærup Zoo
Skærup Zoo er hyggelig og meget familie venlig, hvis man har små børn og gerne vil komme tæt på dyrene med 50 fuglearter og 70 forskellige dyrearter. 

3. Comwell Hotel Kellers Park ,
Comwell Kellers Park Vejle er et perfekt valg for rejsende, der besøger Børkop. Det tilbyder luksuriøs stemning og mange nyttige faciliteter, der er designet til at give dig det bedst mulige ophold. Der er mulighed for at få dejlig mad, wellness og spa oplevelser samt det ligger tæt ned til vandet.

 

Der er mange seværdigheder i Børkop omegn

Hvis man vælger at holde ferie i Børkop har byen et fantastisk sommerhus område hude i Høll, som ligger 5-10 minutter i bil fra Børkop.
Høll er et dejligt område fyldt af natur og mange af sommerhusene ligger tæt ned til vandet, som gør det perfekt at holde sommerferie i området.

Der ligger tre strange i Høll, som er meget populære, som ligger i Mørkholt, Hvidbjerg og Høll som hedder “fladstranden.”
Høll strand er kendt for sin ret brede, stenfri og indbydende strandbred mod syd til den lille havn ved Rands Fjords udløb.
Der er gode muligheder for parkering og i sommer perioden er byen velbesøgt. 

Hvis man kører ca. 20 minutter i bil til Vejle, Middelfart eller Fredericia, er der mulighed for at opleve endnu flere seværdigheder tæt på Børkop.

I kan finde en liste over seværdigheder tæt på byerne på Tripadvisor.

Et par seværdigheder som er værd at nævne er:

 

Læs flere artikler

(Visited 1.986 times, 1 visits today)