bestil en tid til massage i børkop

massage i børkop

Leder du efter en professionel massør i Børkop?
Har du oplevet symtomer som gør at du for det dårligere?

Måske finder du lige, hvad du har brug for i dette blog indlæg omkring massage i børkop.

Massage i børkop

Få en professionel massage i Børkop

Du kan få massage i Børkop hos Din Behandling som tilbyder en professionel massage til dig og din krop.
En massage kan hjælpe på muskelspændinger i kroppen og lindre smerter i dine muskler og led.

Mit navn er Jens Matthiesen og ejer af Din Behandling som tilbyder massage i Børkop.

Jeg arbejder ud fra kerneværdien om et holistisk menneskesyn hvor krop og sjæl hører sammen.
Derfor starter første konsultation altid med en samtale, hvor fokus er både på de kropslige symptomer men også på det psykiske med efterfølgende behandling. På den måde tilpasser jeg min behandling og gør den personlig.

Trekantens folkeblad

Jens har taget sin skæbne i egne hænder:
“Jens Matthiesen blev ramt af stress på sit tidligere arbejde. Så han valgt at sige stop. Nu har han skiftet helt kurs, og han har lige åbnet sin egen virksomhed. Din Behandling hedder den.”

Du kan læse hele artiklen ved trekantens folkeblad her.

Vejle amts folkeblad

Jens kommer forbi dit hjem eller job:
“Din Behandling er et helt nystartet firma i Børkop, som tilbyder professionel fysiurgisk massage i hjemmet, på arbejdspladsen, i sportsklubber og på institutioner….”

Du kan læse hele artiklen ved vejle amts folkeblad her.

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som afspænder muskler og væv.

Med en fysiurgisk massage tager vi udgangpunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket gør det til et fantastisk redskab mod smerter og spændinger, som resultat af længerevarende overbelastning.

Få massage i Børkop hos Din Behandling

Der kan være flere fordele ved at få en behandling.
Effekten kommer an på, hvad dit problem er og hvad den ønskede effekt skal være. Kroppen reagere forskelligt på en behandling og man opnår størst effekt ved at få flere behandlinger over en bestemt periode.

Der er lavet flere studier over effekten af massage. Cochrane Library har en database med artikler: low-back pain og mechanical neck disorders.

Massage kan hjælpe dig med mange forskellige problemer som
opstår i kroppen.
Her nedenfor er en liste over hvad massage f.eks kan være godt for:

Flere steder du kan få massage i Børkop

Du kan få massage i Børkop flere steder, men leder du efter en professionel massage er der gode grunde til at vælge Din Behandling.

Jeg er en passioneret behandler, som har ekspertisen og viden til at sammensætte en behandling til netop lige dit behov, som vil hjælpe dig af med dine smerter og få mere bevægelighed i din krop.

Det er utrolig vigtigt, at når du booker en behandling hos mig, at du føler dig set, hørt og forstået. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe andre til at få færre smerter i kroppen.

Massage i Børkop by

Jeg er opvokset i Børkop og har været en del af byen i mange år. 
Børkop har en stor betydning for mig og at kunne hjælpe andre mennesker med smerter i kroppen fra byen jeg bor i er en stor ære for mig, da jeg ved hvor vigtigt det er at have en sund og rask krop.
Jeg ønsker at kunne bidrage til lokal samfundet ved at have en virksomhed i Børkop og have min klinik i rolige omgivelser ud til skoven.
Du kan finde flere oplysninger om mig ved at klikke her.

Holistisk tilgang

Jeg har en holistisk tilgang til mine behandlinger, hvilket betyder at der er fokus på “det hele menneskesyn.” Det betyder at i selve behandlingen fokuserer jeg også på, hvad der ligger tilgrund for dine smerter.
F.eks ved en ulykke, kan der godt opstå et chok som sætter sig i kroppen, og derfor har vores psyke en stor rolle at sige, når der er smerter i vores krop. 

 

Flere slags behandlinger

Jeg tilbyder flere typer behandlinger, hvor en af dem er fysiurgisk massage.
Derudover tilbyder jeg kranio sakral terapi, som er en meget mild og manuel massageform, hvor man har fokus på nervesystemet.
Jeg laver også behandlingsforløb, hvor vi skræddersyer et forløb til dig ud fra den problemstilling du har, så du kan få færre smerter og mere bevægelighed.

Jeg tilbyder et skræddersyet behandlingsforløb, hvor vi arbejder intensivt og skaber resultater sammen.

Jeg tilbyder en gratis konsultation, hvor du kan få indblik i, hvordan du kan nå dine mål – og få et liv med færre smerter og mere bevægelighed! 

Læs flere artikler

(Visited 416 times, 1 visits today)